Neptun

Neptun_kérvénykezelő_modul.pdf


Kérvények

Kötelezettségvállaló_adatlap.docx


Szociális támogatás

Utmutato_rendszeres_szociális_tamogatas.pdf
kérvény_minta__1_.doc
adatlap_rendszeres_szocialis.pdf
pontszamitas_RST.pdf
Szocialis_tamogatas_2014_15_2.xlsxKedves Hallgató!

Szíves figyelmébe ajánlva  tájékoztatom, hogy elkészült a START UP GUIDE  7.0

Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára című kiadvány hetedik, bővített kiadása.

 

A Magyar Formatervezési Tanács gondozásában , elektronikus formában megjelenő útmutató, közel száz oldalnyi  nélkülözhetetlen információkat tartalmaz az újonnan vállalkozást alapító és már működtető fiatalok számára.

A  jegyzet minden fejezete frissített, aktualizált tartalommal jelenik meg, szerepelnek benne a célcsoportot érintő jogszabályi és adózási változások, valamint a megváltozott cafeteria rendszer is. A szerkesztők önálló fejezetet szenteltek a kockázati tőkét keresőknek, s külön egységben található egy forrástérkép kisvállalkozásoknak. Bővített fejezet foglalkozik a pályázaton való részvételt érintő és segítő tanácsokkal, s számos internettel kapcsolatos újdonság is helyet kapott. Az elektronikus kiadványt naprakész táblázatok és fogalomtár egészíti ki, amely új címszavakkal is gyarapodott, illetve számos honlapcím is segíti a szélesebb körű tájékozódást az adott témában.

 

 

A kiadványt a Magyar Formatervezési Tanács elsősorban a művészeti és tervezői szakok hallgatóinak, végzőseinek - formatervezőknek, iparművészeknek, építészeknek, grafikusoknak – ajánlja. Kérem szíves segítő közreműködését abban, hogy a kiadványhoz való hozzáférést intézményükben tegye lehetővé.

Remélem, hogy a kiadvány, hallgatóikat inspiráló szakmai ismeretekkel gazdagíthatja.

Annak érdekében, hogy a jegyzetet a későbbiekben tökéletesíthessük, minden olvasói észrevételt, véleményt, szívesen fogadunk a barbara.majcher@hipo.gov.hu e-mail címen.

 

 

 

Üdvözlettel,

 

Majcher Barbara
főtanácsos