Jelentkezz pótfelvételivel az SKK szakjaira

Faipari mérnök BSc (nappali és levelező tagozat)
A Kar legrégebbi, országosan egyedülálló képzése, melynek célja műszakilag jól felkészült szakemberek képzése a faipari tervezés, technológia, gépészet, kereskedelem, energetika és faépítészet minden területére.

Jelentkezés : felvi.hu 

 


Faipari mérnök MSc (nappali és levelező tagozat)
Ez a szak a faipari mérnökök számára nyújt további ismereteket. Szerezz mélyebb ismereteket egy általad választott területen, valamelyik tapasztalt oktató vezetésével!
Ha nem faipari területen szereztél mérnöki diplomát, lehet, hogy 30 extra kredit elvégzésével akkor is el tudod végezni ezt a szakot.

Jelentkezés : felvi.hu 

 

 


Mechatronikai mérnök BSc

A legújabb automatizálási feladatok a gépészet, informatika és automatika komplex ismeretét és alkalmazását igénylik. A mechatronikai szakemberek iránt nagy a kereslet, pl. az autóiparban, gépgyártásban, de a faiparban is. A Soproni régióban is különösen nagy szükség van a mechatronikai mérnökökre, a nálunk végzett szakemberek azonnal el tudnak helyezkedni.

Jelentkezés : felvi.hu 


 Gazdaságinformatikus BSc (nappali tagozat)
A gazdaságinformatikusok az élet szinte minden területén ott vannak; a cégek, iskolák, vállalatok és gyárak informatikai, programozási, webfejlesztési feladatait ők látják el. Sajátítsd el a legfontosabb webfejlesztési, programozási és adatbázis-kezelési ismereteket, tanulj igazán keresett és érdekes szakmát!

Jelentkezés : felvi.hu 


Gazdaságinformatikus MSc
Ha igazán profi programozó, fejlesztő szeretnél lenni, az MSc képzésen a helyed! Itt elsajátíthatod a komolyabb programozási és más, komplexebb informatikai feladatokhoz szükséges ismereteket, technikákat.

Jelentkezés : felvi.hu 


Gazdaságinformatikus FOKSZ 

A felsőoktatási szakképzés célja olyan gazdaságinformatikus szakemberek képzése, akik képesek a valós üzleti folyamatok megértésére, a folyamatokban rejlő problémák megoldásában szakmai irányítás mellett történő részvételre, az információtechnológia korszerű lehetőségeinek kihasználására, az üzleti informatikai feladatok megoldására, azok menedzselésének támogatására, az információtechnológiailag támogatott üzleti alkalmazások vállalati szintű, modellszemléletű alkalmazására, továbbá megfelelő ismeretekkel rendelkeznek a képzés következő ciklusában történő folytatásához.

Jelentkezés : felvi.hu 

 

 


 

 

Műszaki menedzser MSc (levelező tagozat)

 

Jelentkezés : felvi.hu