Megint E2O és megint a soproni itf-es csapat

A MET által 2014. elején meghirdetett E2O ergonómiai ötletpályázatára a 2014. június 30-i határidőre 22 hallgató 23 munkája érkezett be.

A pályamunkák a lehető legváltozatosabb témákban születtek, a kombinált utazótáskától a ruhaszárítóig, a hordozható ételmelegítőtől a szekrénybőröndig.

 

  • 1. díj:  Gyorgyevics Katalin, NYME: Szelektív hulladékgyűjtő
  • 2. díj:  Pólya Kinga Zsófia, NYME: Rehabilitációs segédeszköz
  • 3. díj:  Egedi Szilvia, NYME: Távirányító idősek számára

Minden pályázó megkapja Maczó Péter: „Ön itt áll” című, a Magyar Formatervezési Tanács által felajánlott infodesign témájú könyvét. Az  1. helyezett  2015 nyarán részt vehet a 29. ENYE rendezvényen, aA 2. és 3. helyezett a BME Ergonómia és Pszichológia Tanszék által felajánlott könyvjutalomban részesült.

 

A díjakat Dr. Alpár Tibor a kar dékánja, az okleveleket a MET képviseletében Dr. Horváth Péter és Mischinger Gábor adták át a megjelent hallgatóknak. Itt vette át az 1. helyezett Gyorgyevics Katalin (szelektív hulladékgyűjtő tervezése kis lakásba) a jutalomkönyveket és a meghívást a 28. ENYE rendezvényre. Rajta kívül Szabó Andrea (ergonomikus iskolai pad bal és jobb kezes középiskolai diákok számára), Koncz Ramóna (kombinált utazótáska),  Bandics Laura (hordozható ital hűtő-melegítő készlet), Németh Adél (többfunkciós konyhai eszköz) és Újszászi Richárd (ruhaszárító) kapták meg a MFT ajándékát.

 

Zárszóként a Dékán Úr megköszönte a hallgatóinak az aktív részvételt és további pályamunkák készítésére buzdította őket.

Linkek:

Kapcsolódó hírek: